Calendaris laborals 2018

Contingut de la pàgina

Indicacions i requisits

Per fer les operacions que es descriuen a continuació amb els calendaris laborals de FREMAP, es recomana utilitzar Adobe Acrobat Reader.

En els calendaris es podrà:

 • Marcar o desmarcar els dies festius en la distribució de mesos.

  Per defecte van marcats els festius nacionals i autonòmics (que, en cas de detectar-se algun error o produir-se canvis durant l'any, es podran reparar/actualitzar). Els festius locals s'han d'incorporar per completar el calendari.

  La forma d'operar és la següent:

  • Situeu el punter del ratolí en el dia que voleu marcar o desmarcar. Si cal, ajudeu-vos de l'opció amplia per facilitar l'operació.
  • Premeu el botó dret del ratolí perquè aparegui un menú d'opcions.
  • Seleccioneu en ell l'opció Ressalta text o Propietats, amb la qual cosa apareixerà una finestra.
  • Premeu en ella l'opció color situada en la solapa aspecte, perquè es mostri una paleta de colors.
  • Seleccioneu el que correspongui amb el color de la llegenda de festius i premeu acceptar.
 • Empleneu els camps corresponents a la informació del centre, horaris i festivitats.

  Els calendaris laborals es podran imprimir, guardar com a arxiu en les seves unitats o enviar per correu electrònic com fitxer adjunt, conservant les marques de color que hagi fet per indicar els festius i la informació que hagi incorporat als camps.

Saltar el mapa interactiu per anar directament a la llista de descàrrega de calendaris laborals Calendari Nacional en format pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent
Mapa d'Espanya Baixar calendari laboral de Galícia Baixar calendari laboral del Principat d'Astúries Baixar calendari laboral de Cantàbria Baixar calendari laboral d'Euskadi Baixar calendari laboral de La Rioja Baixar calendari laboral de la Comunitat Foral de Navarra Baixar calendari laboral d'Aragó Baixar calendari laboral de Catalunya Baixar calendari laboral de les Illes Balears Baixar calendari laboral de la Comunitat Valenciana Baixar calendari laboral de la Regió de Múrcia Baixar calendari laboral de Castella-la Mancha Baixar calendari laboral de la Comunitat de Madrid Baixar calendari laboral de Castella i lleó Baixar calendari laboral d'Extremadura Baixar calendari laboral d'Andalusia Baixar calendari laboral de les Illes Canàries Baixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de Ceuta Baixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de Melilla  

Baixa calendaris laborals per comunitats autònomes