Ometre els comandaments de cinta
Salta al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Salta al contingut

Calendaris laborals 2023

 

Indicacions i requisits

Per fer les operacions que es descriuen a continuació amb els calendaris laborals de FREMAP, es recomana utilitzar Adobe Acrobat Reader.

En els calendaris es podrà:

 • Marcar o desmarcar els dies festius en la distribució de mesos.

  Per defecte van marcats els festius nacionals i autonòmics (que, en cas de detectar-se algun error o produir-se canvis durant l'any, es podran reparar/actualitzar). Els festius locals s'han d'incorporar per completar el calendari.

  La forma d'operar és la següent:

  • Situeu el punter del ratolí en el dia que voleu marcar o desmarcar. Si cal, ajudeu-vos de l'opció amplia per facilitar l'operació.
  • Premeu el botó dret del ratolí perquè aparegui un menú d'opcions.
  • Seleccioneu en ell l'opció Ressalta text o Propietats, amb la qual cosa apareixerà una finestra.
  • Premeu en ella l'opció color situada en la solapa aspecte, perquè es mostri una paleta de colors.
  • Seleccioneu el que correspongui amb el color de la llegenda de festius i premeu acceptar.
 • Empleneu els camps corresponents a la informació del centre, horaris i festivitats.

  Els calendaris laborals es podran imprimir, guardar com a arxiu en les seves unitats o enviar per correu electrònic com fitxer adjunt, conservant les marques de color que hagi fet per indicar els festius i la informació que hagi incorporat als camps.

Saltar el mapa interactiu per anar directament a la llista de descàrrega de calendaris laborals Calendari Nacional en format pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent
Mapa d'Espanya Baixar calendari laboral de GalíciaBaixar calendari laboral del Principat d'AstúriesBaixar calendari laboral de CantàbriaBaixar calendari laboral d'EuskadiBaixar calendari laboral de La RiojaBaixar calendari laboral de la Comunitat Foral de NavarraBaixar calendari laboral d'AragóBaixar calendari laboral de CatalunyaBaixar calendari laboral de les Illes BalearsBaixar calendari laboral de la Comunitat ValencianaBaixar calendari laboral de la Regió de MúrciaBaixar calendari laboral de Castella-la ManchaBaixar calendari laboral de la Comunitat de MadridBaixar calendari laboral de Castella i lleóBaixar calendari laboral d'ExtremaduraBaixar calendari laboral d'AndalusiaBaixar calendari laboral de les Illes CanàriesBaixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de CeutaBaixar calendari laboral de la Ciutat Autònoma de Melilla 

Baixa calendaris laborals per comunitats autònomes

Informació sobre documents PDF: Per poder visualitzar correctament els arxius PDF és necessari que tingui instal·lat el programa Acrobat Reader Aquest enllaç es abrir´ en una nova finestra d'Adobe.

 
​​​