Ometre els comandaments de cinta
Salta al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Salta al contingut

FREMAP reforça el seu compromís amb la millora de la gestió ambiental

Impulsa la figura de l'expert/a de medi ambient regional i dels /as coordinadors/as de centres.

MADRID (06/03/2023)

El respecte a la Naturalesa és un dels principis de la Cultura d'Empresa de FREMAP, que es materialitza en el compliment de la normativa i la millora contínua de la seva gestió ambiental.

FREMAP ha desenvolupat i establert una Política Mediambiental , un conjunt de directrius i objectius generals que guien les actuacions de la mateixa en relació amb la protecció del Medi Ambient.

Depenent de la Comissió de Medi Ambient de FREMAP, les figures d'“experts de medi ambient regionals i els coordinadors de centres” s'encarreguen tant d'impulsar el compliment de la política de medi ambient, com d'aconseguir la implicació i participació de tots els centres en la consecució de la mateixa.

El passat 1 de març, es va convocar als /as experts/as regionals a una formació amb la finalitat de reforçar coneixements, compartir experiències i bones pràctiques.

El format escollit per a aquesta formació va ser una dinàmica de grup en què es van combinar l'aplicació de: eines de l'àmbit de la gestió de qualitat, d'auditoria, metodologia llegeixin i les idees àgils, incorporant una figura, l'observació, que s'utilitza també en uns altres camps com és el sanitari.

El resultat d'aquest nou enfocament, en opinió dels /as participants, va ser molt positiu, permetent tractar casos pràctics relacionats amb la gestió mediambiental en els més de 200 centres de FREMAP.