Incorporació de la la Dra. Asenjo Gismero, de FREMAP, al Comitè Editorial de la Revista de la REACA

La Revista Espanyola d'Artroscòpia i Cirurgia Articular (REACA) és la revista oficial de l'Associació Espanyola d'Artroscòpia (AEA).

MADRID (14/12/2020)

Doctora en Medicina per la Universitat d'Alcalá, la Dra. Cristina Victoria Asenjo Gismero, és Especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia, desenvolupant la seva activitat focalitzada en patologia de membre superior.

És llicenciada en medicina per la universitat d'Alcalá, especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia i Doctora Cum Laude per la universitat d'Alcalá. La Dra. Asenjo Gismero és Adjunta Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia / Unitat de Membre Superior a l'Hospital FREMAP Majadahonda.

Membre de l'Associació Espanyola d'Artroscòpia (AEA) en què participa activament, docent en cursos d'ecografia musculoesquelètica per a traumatòlegs i d'artroscòpia, desenvolupa també la seva activitat científica sent autora d'articles tant a l'àmbit nacional com internacional.

La Revista Espanyola d'Artroscòpia i Cirurgia Articular (REACA) és la revista oficial de l'Associació Espanyola d'Artroscòpia (AEA) i ofereix informació actualitzada sobre tècniques artroscòpiques i resultats mitjançant la publicació dels millors treballs d'investigació clínica i bàsica, articles de revisió, notes tècniques, casos clínics i editorials sobre els últims avenços en cirurgia artroscòpica i especialitats relacionades.