FREMAP se suma a la campanya #apoyamoslosODS promoguda per la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial

L'objectiu de la campanya #apoyamoslosODS és actuar com a altaveu per a conse-guir un efecte multiplicador i que es conegui i treballeu l'Agenda 2030.

MADRID (22/09/2020)

Amb motiu del 5è aniversari de l'aprovació de l'Agenda 2030 amb els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), FREMAP s'uneix a la campanya #apoyamoslosODS per treballar la difusió d'aquests Objectius de les Nacions Unides, en col·laboració amb la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial, iniciativa a què pertany. L'objectiu és actuar, des del seu propi compromís amb els ODS, com a altaveu i aconseguir un efecte multiplicador perquè es coneguin i treballin.

FREMAP està adherida des de l'any 2002 al Pacte Mundial de l'ONU (UN Global Compact), la major iniciativa mundial en sostenibilitat. Des de l'aprovació de l'Agenda 2030 el 2015, a més de la seva aposta per impulsar els Diez Principios, ha treballat en alinear la seva gestió corporativa amb els ODS, on troba noves oportunitats de negoci, millora la relació amb els seus grups d'interès i promou la innovació.

En aquest sentit, FREMAP ha establert una sèrie de compromisos i bones pràctiques alineades amb la seva estratègia. Entre aquestes, destaquen el nostre Servei de Vídeo interpretació, el protocol de formació o mesures per disminuir l'impacte retributiu de les reduccions de jornada. Aquestes bones pràctiques juntament amb unes altres, poden trobar-les en la Plata forma COMPARTEIX de la Xarxa del pacte Mundial

Amb aquest tipus d'accions, la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial i les seves organitzacions membres, cerquen contribuir a l'Agenda 2030 i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, tasca que, en aquests moments de crisi i incertesa, es configura com la fórmula per crear el futur sostenible que el món necessita.