FREMAP COMISSIÓ DE PRESTACIONS ESPECIALS READAPTACIÓ PROFESSIONAL

EL SECRETARI D'ESTAT DE LA SEGURETAT SOCIAL, AMB LA COMISSIÓ DE PRESTACIONS ESPECIALS I ELS ALUMNES DE READAPTACION PROFESSIONAL DE FREMAP

MADRID (04/07/2019)

El Sr. Octavio Granado, secretari de l'Estat de la Seguretat Social, va compartir una jornada amb la Comissió de Prestacions Especials de FREMAP com a colofó a l'activitat formativa del curs de Readaptació Professional 2018-2019, que té com a objectiu la reinserció laboral dels treballadors incapacitats laboralment a conseqüència d'un accident de treball greu.

Juntament amb el President de FREMAP, el Sr. Mariano de Diego, el Gerent de la Mútua, el Sr. Josu Esarte i la Presidenta de la Comissió de Prestacions Especials, Sra. Pilar Losada, van fer entrega dels diplomes acreditatius de la formació rebuda als alumnes dels cursos de Readaptació Professional que FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social, imparteix en les seves instal·lacions del complex Hospitalari de Majadahonda.

En aquesta Jornada, Sra. Pilar Losada va exposar l'àmplia activitat desenvolupada durant aquest últim exercici per la Comissió de Prestacions Especials de FREMAP, constituïda de manera paritària entre representants d'Empreses i Treballadors.

El Sr. Mariano de Diego, va agrair a aquesta Comissió i a tots els professionals de FREMAP l'acompliment que fan i que, a causa del bon treball realitzat, entre tots aconsegueixen fer realitat aquesta difícil tasca. Va agrair especialment al secretari de l'Estat l'acceptació a la seva invitació per presidir aquest acte, ja que a més d'un honor, amb la seva presència demostra el seu interès i preocupació, compartida amb FREMAP pels problemes socials derivats d'una contingència professional.

El Sr. Octavio Granado, va valorar molt positivament la realització d'aquests cursos com a part fonamental de la Missió que deuen tenir les Comissions de Prestacions Especials, amb la intenció d'ajudar a augmentar l'ocupabilitat dels recent diplomats. Va mostrar també gran sensibilitat cap al problema de la possible pèrdua de l'habitatge dels treballadors derivada de les conseqüències d'haver patit un greu accident de treball i la seva consegüent situació laboral i econòmica.

En representació dels Diplomats, el Sr. Christopher Ekos, nigerià a Astúries, que ha fet un curs de Disseny Gràfic, adaptat a la seva discapacitat, va agrair emotivament en nom de tots els companys accidentats, aquesta “segona oportunitat” que se'ls ofereix mitjançant aquesta formació, per aconseguir el seu retorn al món laboral.