Ometre els comandaments de cinta
Salta al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Salta al contingut

Prestació per Cessament d'Activitat dels Autònoms

Situació

Protegim als treballadors autònoms que han cessat de forma total en la seva activitat econòmica o professional, de forma involuntària i per algun dels motius previstos en la Normativa en pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

Beneficiaris

Autònoms integrats en el RETA, sempre que tingui coberta la protecció per les contingències professional.

Assessorem

Et guiem en els tràmits posteriors contactant amb el teu gestor personal de FREMAP .

Sol·licitud

Presentar Sol·licitud a FREMAP que serà la gestora de la prestació econòmica per cessament d'activitat dels treballadors autònoms, sent l'encarregada de l'abonament, reconeixement, suspensió, extinció i represa de les prestacions.

Consultar Requisits per al naixement del dret a la protecció per cessament d'activitat. en pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent

Perquè el beneficiari pugui obtenir la prestació

Abans de contactar amb el teu gestor personal de FREMAP, et facilitem els formularis que has de complimentar per rebre la prestació.

Prestació per Cessament d'Activitat dels Autònoms: Saber Més

Posem a la teva disposició informació addicional sobre la cobertura que presta FREMAP en casos de Cessament d'Activitat dels Autònoms.

Informació sobre documents PDF: Per poder visualitzar correctament els arxius PDF és necessari que tingui instal·lat el programa Acrobat Reader Aquest enllaç es abrir´ en una nova finestra d'Adobe.