Ometre els comandaments de cinta
Salta al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Salta al contingut

Treball a FREMAP

Les possibilitats de feina a FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social NÚM. 61, es concreten en les diferents Àrees Professionals: Assistencial, Gestió i Prevenció.

La nostra implantació és nacional, amb més de 200 Centres de Treball; distribuïts a la Península i Illes, (les Balears i les Canàries).

En tots els casos els nous empleats fan un període de formació d'entrada , de durada variable en funció del Lloc de Treball i l'Especialitat. Posteriorment tots els Professionals de l'Entitat segueixen un pla de formació contínua .

Valorem la mobilitat geogràfica i la disponibilitat a residir en llocs diferents al de la residència habitual. El nostre plantejament d'acció es fonamenta en la pràctica del Servei com Concepte Integral, que suposa l'aplicació coordinada de totes les tècniques preventives, assistencials, reparadores i recuperadores, per a la lluita contra els riscos professionals i les seves conseqüències físiques, psíquiques, socials, humanes i econòmiques

Requisits Generals de Contractació

  • Posseir la formació corresponent (Vegeu Àrea d'Interès)

Les Ofertes de Feina FREMAP per Àrees d'Interès són:

Si vostè està interessat i compleix els requisits de les ofertes de feina que es descriuen, enviï-nos emplenat el següent formulari .

Treball a FREMAP​​