Ometre els comandaments de cinta
Salta al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Salta al contingut

Curriculum Vitae

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format per a les dates ha de ser dd/mm/aaaa.

Dades Personals

Informació Personal

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format per a les dates ha de ser dd/mm/aaaa.

Document d'Identificació *
Foto de perfil

La foto de perfil ha de tenir una mida màxima de 2mb.

Foto de perfil del candidat
Codi de procés

Només si aquestes en algun procés, indica el codi que t'hem facilitat.

Àmbit Professional

A continuació pots seleccionar una o diverses opcions del següent bombat d'àmbits professionals.

Formació

Informació Acadèmica

Els camps marcats amb * són obligatoris. El format per a les dates ha de ser dd/mm/aaaa.

Informàtica

Informàtica

Els camps marcats amb * són obligatoris. El camp descripció és obligatori si selecciones l'opció d'"uns altres" en programes.

Altres dades

Altres dades

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Disponibilitat viatjar *
Mobilitat geogràfica *
Selecciona una opció o més
Carnet Conduir *
Cotxe Propi *
Permís de treball *

CV

Adjuntar CV

Adjunta el teu currículum en format pdf o word amb una mida màxima de 700kb.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Si desitja enviar les seves dades per a futures seleccions de personal llegeixi atentament l'indicat a continuació, marqui el check "Llegit i Conforme" i premeu el botó d'enviar.

Vostè lliura a FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social NÚM. 61, sol·licitud de treball mitjançant document en què inclou la informació identificada i altres que consideri necessària, adequada i no excessiva per a la gestió d'aquesta sol·licitud.

Li informem que vostè no haurà d'incloure categories especials de dades personals (com són les dades que revelin l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, i el tractament de dades genètics, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o les orientacions sexuals d'una persona física, d'acord amb el que disposa l'article 9 del Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades). En cas de fer-ho li informem que una vegada detectada aquesta circumstància, la seva sol·licitud quedarà cancel·lada.

Així mateix, posem a la seva disposició la informació relativa al tractament de dades personals que duem a terme, amb l'objectiu que en qualsevol moment conegui com tractem les seves dades i els drets que li assisteixen com a titular dels mateixos.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable:
FREMAP, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social NÚM. 61
Finalitat:
Selecció de personal i provisió de llocs de treball
Legitimació:
Aplicació de mesures precontractuais
Destinatari:
No se cediran dades a tercers llevat d'a les companyies de transport, agències de viatges i establiments hotelers, per gestionar els viatges que faci durant el desenvolupament dels processos de selecció en què participi.
Drets:
Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades. Podrà exercir aquests drets enviant sol·licitud a Carretera de Pozuelo núm. 61, 28220 Majadahonda o a derechos_arco@fremap.es Aquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent. Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Procedència:
De vostè mateix quan remet la seva candidatura a FREMAP o de les empreses de treball o borses de treball en què estigui subscrit.
Informació Addicional:
Podrà trobar més informació detallada sobre la nostra política de protecció de dades en www.fremap.es Aquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent, en l'apartat "Protecció de Dades" en "Informació addicional de Protecció de Dades per a candidats a llocs de treball"