Ometre els comandaments de cinta
Salta al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Salta al contingut

Coneix-nos

A FREMAP som \n\n4.472 persones treballant per al benestar de més de 4.700.000\n treballadors.

Som una Mútua d'Accidents de Treball i Malalties Professionals col·laboradora amb la Seguretat Social que ofereix prevenció de riscos laborals, assistència sanitària, rehabilitació, reinserció laboral i alguna cosa més.

A FREMAP ens sentim satisfets de contribuir a què els riscos i els accidents no siguin impediment per al desenvolupament dels projectes individuals o col·lectius dels nostres afiliats.

Com Mútua comptem avui amb la major xarxa de centres de treball d'Espanya, més de 200 i gairebé tots ells assistencials. Tenim 4 hospitals propis, 2 intermutuals i quatre més per a casos en què la cirurgia necessita un curt període d'internament.

“Val més prevenir que curar” no és només una frase feta, per a nosaltres el més important és evitar l'Accident de Treball, aquest és el nostre punt de partida i fem un gran esforç en la prevenció i en la formació dels nostres afiliats: empreses i treballadors autònoms.

Assignem un interlocutor únic per a cada accident, un gestor que agilitza els tràmits per a cada cas concret, per a cada persona.

Treballem conjuntament per contribuir a la salut de la teva empresa: El nostre objectiu en comú. ​​​​​