Ometre els comandaments de cinta
Salta al contingut principal

Pàgina web de FREMAP

Salta al contingut

Gestió de la Salut

A FREMAP treballem per conservar la teva salut.

El nostre objectiu és prevenir els accidents de treball i curar les lesions que produeixen.

Mitjans

Humans , disposem de professionals d'alta capacitació que garanteixen el benestar dels treballadors assegurats en la Mútua.

Hospital de Majadahonda

La infraestructura de FREMAP, compte la major xarxa assistencial amb més de 200 centres distribuïts per tot el país, entre ells, quatre hospitals (Majadahonda, Sevilla, Barcelona i Vigo), quatre hospitals de dia (Valladolid, Jerez de la Frontera, Màlaga i Saragossa) i els centres intermutuals de València i Bilbao.

Tecnològics , apliquem els tractaments i proves mèdiques més avançats per a la millora de la teva salut.

Formació

La formació contínua dels professionals de la salut és una aposta de FREMAP per dur a terme tècniques contrastades per la seva efectivitat en el tractament dels accidentats.

Els hospitals de FREMAP organitzen congressos, cursos i jornades a què assisteixen personal propi i aliè a la Mútua. Cuidem l'aspecte docent en l'àmbit de la formació sanitària, estant acreditats per formar a Metges Interns Residents (MIR) en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a l'Hospital de Majadahonda.

Rebem MIR de diferents especialitats, nacionals i internacionals, que fent el seu programa de formació en uns altres centres mèdics, trien FREMAP per formar-se en camps específics de la seva especialitat.

Tractament al pacient

A FREMAP es duu a terme un tractament individualitzat i integral de l'accidentat que permet una ràpida incorporació del treballador al seu lloc laboral.

Tractament integral del pacient

Conjuguem eficiència i eficàcia en el tractament dels nostres accidentats per aconseguir una ràpida reincorporació al seu lloc de treball.

La readaptació professional proporciona a l'accidentat la formació necessària per tornar al món laboral, si les seqüeles de l'accident o la malaltia professional han resultat invalidants per desenvolupar el seu anterior treball.